top of page

Terug van weggeweest!


Terug van weggeweest.


Speciaal voor Trainers, Coaches, Meditatiebeoefenaars en hen dat willen worden:

Geluk op recept, nuchter en zakelijk, nu ook als ebook en binnenkort in meerdere talen.

Kunnen meditatietechnieken ook nuchter en zakelijk toegepast worden? Zonder zweverig gedoe? Jazeker, in zijn boek “Geluk op recept” biedt de arts en wetenschapper François Geelen methoden aan, om recht op het doel af te gaan. Dat doel is fundamenteel geluk, geluk dat duurzaam en onafhankelijk is van omstandigheden. Niet door “ziel-massage” , maar met een soort fitness training voor de geest wordt de beoefenaar weer de baas van zijn bovenkamer.

Wetenschappelijke onderzoeken duiden steeds vaker erop dat we het niet zomaar hoeven te accepteren hoe we zijn en hoe we denken. Niet alles is maakbaar, maar wel veel. Zelfs neuronale netwerken in de hersenen kunnen afgebroken worden en opnieuw gemaakt (Neuroplasticiteit). Ze kunnen zo worden gemaakt zoals wij dat willen i.p.v. dat we dat overlaten aan toevallige omstandigheden. Naast de oefeningen geeft het boek ook inzage in werkingsmechanismen van onze geest en hoe we die structuren kunnen gebruiken om het gewenste resultaat na te streven: fundamenteel geluk.

Het boek wordt ondersteund door een website met informatie, ondersteunende downloads, boekrecensies en een blog (fundamentalhappiness.nl). Trainers en therapeuten die met Geluk op recept werken, worden uitgenodigd contact op te nemen voor een vermelding op de site. Geluk op recept is enige tijd niet meer verkrijgbaar geweest maar nu weer als vanouds in de boekhandel te verkrijgen en op bekende online portalen en natuurlijk op de genoemde site.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2021

bottom of page