top of page

 

Geluk op recept

"Use it, or loose it” 

Dit wordt gezegd voor spier training. Hetzelfde geldt voor onze geest. Als we ons erin bekwamen om gelukkig te zijn, worden we het ook. Uit recent psychologisch-neurologisch onderzoek blijkt dat we zelfs de verbindingen in onze onze hersenen langdurig kunnen veranderen als we trainen.

 

Hiermee maken we de weg vrij voor steeds meer positieve ontwikkelingen in ons leven en wat we in het verleden hebben meegemaakt zal ons minder belasten. Kortom: je functioneert beter, je wordt fundamenteel gelukkiger.

Via FundamentalHappiness.be gaan we dit boek gewoon GRATIS* weggeven. Let wel, voor een heel beperkte periode!

(*) geen addertjes onder het gras, je ontvangt het E-book gewoon gratis

Boek-cover.jpg
Auteur van het boek: Dr. François Geelen

Ik ben er als arts van overtuigd geraakt dat het beste recept dat ik ieder mens kan voorschrijven, het werken met de geest is. De bron van zowel geluk als ongeluk is uiteindelijk nergens anders te vinden dan in de geest. Met het boek Geluk op recept wil ik je graag begrip en inzicht verschaffen in hoe de geest werkt, nog voordat je begint met meditatie. Overigens hoop ik dat ook de lezers die al jaren mediteren, dankzij dit boek veel leren over de mechanismen van de geest.

Ik wens je veel leesplezier en inspiratie toe!

François Geelen

Auteur van de training: Kevin Desmetz

Door de beoefening van taijiquan kwam ik voor het eerst in aanraking met meditatie. Ik raakte gefascineerd door de rust en het positieve effect dat het had op mijn leven. Ik kwam er al snel achter dat je geen monnik of spirituele guru hoeft te zijn om de positieve veranderingen van meditatie te ervaren. Minder stress, betere focus, betere nachtrust zijn maar enkele van de wetenschappelijke bewijzen met een directe link naar meditatie. Toen ik het boekje Geluk op recept in handen kreeg vond ik het zo toepasselijk dat ik er een volledige training voor schreef met het boek als rode draad. 

Ik wens je veel leesplezier en inspiratie toe!

Kevin Desmetz

Geluk op recept.

Sign me up!

Ja!
Stuur mij volledig gratis dit E-book. 

Bedankt! Check je email!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

Geluk is een manier van zijn,
en manieren kan je aanleren.
 
 
MATTHIEU RICARD

 

bottom of page